Diensten

Wij werken in een modern ingerichte werkplaats met alle gemakken voorzien. Door gebruik te maken van het diagnose apparatuur van Bosch, maakt het ons mogelijk om alle voorkomende storingen op te lossen. Recent hebben wij zeer veel kennis op hybride techniek opgedaan, en zijn wij hier vervolgens voor gecertificeerd. In onze werkplaats word uitsluitend gewerkt met kwaliteits onderdelen van eerste montage kwaliteit. Binnen onze werkplaats kunnen alle voorkomende reparatie's uitgevoerd worden, ook voor het inbouwen van xenon, cruise control, carkit etc. bent u ook bij ons op het juiste adres.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu.

Lees meer

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van auto airconditioning is specialistenwerk. Een juiste diagnose bespaart u veel geld.

Lees meer

Airconditioning

De Airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden - 12 maanden per jaar! Echter zonder onderhoud van uw airconditioning kunt u geconfronteerd worden met een defect systeem!

Lees meer

Banden

Als Autobandenpartner bandenspecialist adviseert Autobedrijf Bergsma u graag over de juiste banden. Ons advies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek....

Lees meer

Storingdiagnose

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose! Moderne auto’s beschikken over veel elektronica waardoor storingen kunnen plaatsvinden. Autobedrijf Bergsma lost deze snel weer op...

Lees meer