Diensten - Banden

Als Autobandenpartner bandenspecialist adviseert Autobedrijf Bergsma u graag over de juiste banden. Ons advies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.Autobedrijf Bergsma biedt als merkonafhankelijk bandenspecialist u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, huismerkbanden en bandenservices.

Autobedrijf Bergsma voert een zeer breed totaalpakket zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens en is gespecialiseerd in high performance banden. Uiteraard zijn alle bekende (A-) merken, waaronder: Blackstone, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Maxxis  Michelin, Pirelli, Sava, Viking en Vredestein direct uit voorraad leverbaar.

Doordat Autobedrijf Bergsma over de juiste apparatuur beschikt, maakt het ons mogelijk zeer brede en platte banden te monteren tot maximaal 26” zonder te beschadigen van lichtmetalen wielen, 3D uitlijnen met behulp van de Bosch 3d uitlijner behoort ook tot de mogelijkheden.
Voor uw voordelige en goedkope banden moet u bij Autobedrijf Bergsma zijn, aangesloten bij Autocrew en de Bovag